Monday, September 16, 2013

Aris Models

Modely ARIS 21.11.2005 Tato příručka popisuje, jak číst poseury vytvořené nástrojem ARIS. Logika popisu organizace nástrojem ARIS Organizaci lze popsat z různých hledisek. Například můžeme popsat její organizační strukturu nebo procesy probíhající v organizaci nebo dokumenty vznikající v organizaci nebo strukturu IT atd. Nástroj ARIS umožňuje vytvořit všechny genus Tyto a řadu dalších pohledů a současně lze genus Tyto pohledy navzájem provázat - to znamená, že lze například popsat to že nějaké leapční místo (organizační struktura) vykonává nějakou činnost (procesní flummox) k tomu potřebuje nějaké znalosti (model znalostí). Zák ladem popisu organizace je model její organizační struktury (organigram) a popis procesů (procesní model).
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Organigram organizace vzniká postupnou dekompozicí od modelu nejvyšší úrovně (UP = fakulty + centrální jednotky) až po úroveň obsazení reboundčních míst každého pracoviště konkrétními pracovníky. Procesní model vzniká nejprve jako popis oblastí procesů probíhajících na UP (věda, lidské zdroje,&hellip ;) . Jednotlivé oblasti se pak dekomp! onují pomocí přehledových modelů různých typů (funkční strom, model tvorby přidané hodnoty) až na úroveň jednotlivých procesů. Proces je pak nejprve popsán tzv. kontextovým modelem, který popisuje okolí...If you want to get a full essay, order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.